Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei pentru suprafete exterioare din lemn Exterior Oil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
WOCA
Out Of stock
Descriere
Exterior Oil, ulei monocomponent în dispersie apoasă, cu uscare rapidă şi cu o înaltă rezistenţă la uzură, pentru finisarea şi întreţinerea suprafeţelor exterioare din lemn (de ex.: pardoseli deck, cladding, mobilier de grădină), ce protejează lemnul, inclusiv de apariţia mucegaiului.

Disponibil în 13 culori: alb, antracit, argintiu, bangkirai, gri, larice, maro roşcat, măslin, molid, natural - transparent/incolor, negru, nuc, teak. Date tehnice: Consistenţă: lichid. Aplicare: suprafeţele se curăţă în prealabil cu detergentul WOCA Exterior Cleaner, urmând ca după minim 24 ore - timp de urcare a lemnului, să se şlefuiască fin cu granulaţiile 100-120. Se aplică cu peria sau cu rola, după caz, în mai multe straturi.

Orice exces de ulei, trebuie îndepărtat în maxim 5 minute după aplicare, cu o cârpă din bumbac uscată. După uscare se lustruieşte cu maşina monodisc cu padul alb. Solicitabil la maxim: după aprox. 24 - 48 ore (la 20 C și umiditate relativă 55-60%). Consum: 60 - 80 gr/mp pe strat.

Ambalaj: bidon metalic 0,75 L sau 2,5 L.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura