Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Amorsa ecologica pentru pardoseli din lemn Uzin PE 385

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amorsa pardoseli din lemn
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: gata pregatita pentru amorsari rapide, cu uscare rapida pe suprafete absorbante, substraturi pe baza de ciment pentru montari ulterioare de pardoseli din lemn utilizind MK 85 Turbo sau MK 80. Aplicare rapida si usoara pe sape de ciment, se utilieaza precum amorsa sub compusii de egalizare potriviti pentru montarea pardoselilor din lemn.

Nu contine solventi, emisii reduse, amorsa in dispersie cu proprietati agreabile de patrundere. Impreuna cu adezivii pentru pardoseli din lemn, amorsa creeaza o legatura solida intre substrat si adeziv si reduce abosorbanta substratului. Pretabil pe sape de ciment, anterior lucrarilor de egalizare cu compusi de egalizare pe baza de ciment sau sulfat de calciu. Compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala, pentru mobilier cu roti, utilizabila in spatii cu trafic casnic comercial sau industrial.

Utilizare: interior
Consum: 100-150 g/m2
Ambalare: 10 kg
Culoare umed/uscat: alb/crem
Timp uscare: aproximativ o ora pentru sape de ciment sau alte sape de egalizare UZIN compatibile cu pardoselile din lemn
Indicatii suplimentare: in cazul aplicarilor compusilor de nivelare pe mai multe straturi, permiteti fiecaruia sa se usuce complet, amorsati cu UZIN PE 260 (diluat 1:3) si dupa ce acordati suficient timp de uscare, aplicati urmatorul strat.

Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
Blue Angel: certificat produs eco, emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura