Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sapa autonivelanta pentru pardoseli din lemn Uzin NC 174

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sapa autonivelanta
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: sapa autonivelanta cu efect Level Plus cu rezistenta inalta pe baza de ciment pentru montari rapide de pardoseli din lemn. Grosime strat: intre 1.5 - 20 mm. Potrivit pentru producerea suprafetelor absorbante si rezistente pentru montarea pardoselilor din lemn, precum si pentru eliminarea presiunii pentru izolatii precum UZIN Multimoll Vlines, UZIN Multimoll Top 4, UZIN Multimool Top 9 si 15 sau UZIN Multimool SoftSonic 3mm. A se utiliza pe ciment sau sape de sulfat de calciu, beton, asfalt turnat (max 4mm grosime) . Compatibil cu incalzirea prin pardoseala. Sistem component pentru adeziunea imbinarea pardoselilor din lemn si adezivilor UZIN in dispersie. Continut redus de cromati.

Utilizare: interior
Consum: 4.8 kg/m2 pe grosimea  de 3mm
Ambalare: 25 kg
Culoare: gri
Pietonabil: dupa aproximativ 2 ore

Gata pentru acoperit: dupa 18 ore pentru strat de 2 mm, 24 de ore pentru grosime de 5 mm sau 48 de ore pentru strat de 10 mm
Indicatii suplimentare: substratul trebuie sa fie solid, uscat, fara crapaturi, fara urme de material ce pot impiedica aderenta. Sapele de sulfat de calciu trebuie slefuite si aspirate. Imbinarile fragile sau straturile subtiri trebuie periate, slefuite sau sablate. Se aspira bine suprafata. In functie de tipul si conditia substratului, se alege o amorsa UZIN adecvata, apoi i se permite uscarea completa.

Clasa rezistenta: CT-C35-F7
Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura