Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Accelerator pentru bicomponenti poliuretanici Uzin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Accelerator pentru compusi PU
Out Of stock
Descriere
Accelerator pentru aplicare si intarirea rapida a produselor bicomponente poliuretanice. Se utilizeaza pentru spatii interioare sau exterioare, pentru a grabi reactiile adezivilor poliuretanici bicomponenti (cum ar fi Uzin KR 430 sau Uzin Sport Adeziv), accelerarea compusilor de nivelare poliuretanici (ex: UZIN KR 410), accelerarea mortarelor poliuretanice combinate cu produsi speciali aspri (ex: UZIN XS sau UZIN KR 410), ca sistem component pentru constructiile rapide.

Compatibil cu sisteme de incalzire prin pardoseala, rezista la mobilier cu roti. Adeziv lichid pentru amestecul usor cu adezivii bicomponenti deja amestecati, sau sapele de egalizare bicomponente. Adaugand acceleratorul, se ofera posibilitatea terminarii lucrarilor la interior si exterior, la temperaturi scazute si reduce substatial timpul de reactie.

Timp uscare:
In functie de adezivul peste care se adauga si de temperatura incaperii, timpii de uscare pentru a putea suporta greutati sau pentru trafic pietonal sunt diferiti, spre exemplu:
1. impreuna cu UZIN KR 430, 24 de ore timp de uscare la  0 grade C (se adauga 5ml pentru 6 kg compus), 20 de ore la 5 grade C (pentru 10 ml adaugati la 6 kg de compus) sau 16 ore la 10 grade C (pentru 15 ml adaugati la 6 kg de compus).
2. impreuna cu KR 410,  plecand de la 10 ml adaugati la o cantitate de 14 kg, pentru 10 grade C si cu un plus de 10 ml pe masura ce temperatura scade cu cate 5 grade C, timpii de uscare devin 22 de ore la 10 grade C, 24 de ore la 5 grade C si 26 de ore la 0 grade C.
3. impreuna cu adezivul UZIN Sport, timpii de uscare ajung de la 24 de ore la 0 grade C, la 18 ore pentru 10 grade C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura