Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv ecologic pentru parchet Pallmann P3 New

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Adeziv ecologic pentru parchet
Out Of stock
Descriere
Utilizare: adeziv pentru pardoseli din lemn pe baza de dispersie, cu un continut redus de apa si fara solventi, cu rezistenta ridicata la forfecare. Se utilizeaza pentru lipirea pardoselilor din lemn mozaic de 8mm si pardoseli din lemn de 22 mm, precum si pentru pardoseli din lemn dublu sau multi stratificat, finisat. Poate fi utilizat pe substraturi neabsorbante sau pe amorse. Formare excelenta de rizuri.

Se fixeaza rapid. Adeziv dur in concordata cu ISO 17178. Adeziv fara solventi, cu continut redus de apa, in concordanta cu DIN EN 14 293, pentru lipirea pardoselilor de lemn insensibile la apa.Se utilizeaza pe substraturi bine nivelate, potrivite pentru a se monta o pardoseala din lemn, spre exemplu sape de sulfat de calciu, placi bine fixate de PAL sau panouri de OSB. Compatibil cu incalzire prin pardoseala.

Consum: aproximativ 1000-1200 g/mp
Culoare: maro roscat
Ambalare: recipient 18 kg
Timp de lucru: aproximativ 10-15 minute
Gata pentru exploatare: dupa aproxiamtiv 24 de ore
Gata pentru slefuit: dupa aproximativ 24 de ore
Informatii suplimentare: gama redusa de aplicare.Egalizare crescuta necesara, precum cere DIN 18202. Proprietatile produsului sunt sensibile la conditiile climatice de interior. Se cere o metoda speciala de aplicare. Contine apa.

Grupa produs chimic: Giscode d1/fara solventi
Certificate: EMICODE EC 1 PLUS emisii foarte reduse
Blue Angel: certificat produs eco, emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura