Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit de curatare / set intretinere Clean&Go

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kit de curatare / set intretinere
Out Of stock
Descriere
Kit pentru curatare si intretinere rapida si usoara a parchetului sau pardoselilor din lemn uleiate sau sigilate prin lacuire. Kit-ul include mopul  demontabil cu talpa plata, un recipient cu pulverizator de 0.75 litri cu detergent profesional standard, un pad de curatare cu microfibre pentru curatare umeda sau uscata, un pad de sters praful cu microfibre si o brosura cu informatii pentru stergerea si intretinerea pardoselilor din lemn.

Kit-ul este potrivit pentru intretinerea parchetului si pardoselilor din lemn sau pluta lacuite si uleiate, pentru pardoseli prefinisate din lemn stratificat, pentru PVC sau pentru pardoseli din piatra naturala sau artificiala, pentru linoleum sau pardoseli laminate. Potrivit pentru curatare uscata sau umeda. Kit-ul este reutilizabil, reumplere posibila, kit eco. Usor de aplicat, nu afecteaza pielea, PH neutru.

Kit-ul contine:
-Mopul Pallmann Clean&Go;
-Agent curatare pulverizabil Pallmann pentru pardoseli din lemn 0.75 litri;
-Pad de curatare Pallmann cu microfibre;
-Pad de stergere praf Pallman cu microfibre;
-Brosura Pallmann cu informatii de utilizare.

Pallmann Hardwood Floor Cleaner (detergent ecologic)
Detergent profesional non toxic, gata preparat, pentru curatare si intretinere parchet masiv lacuit sau uleiat  si majoritatea tipurilor de pardoseli: parchet stratificat, parchet laminat, pvc, linoleum , piatra naturala sau artificiala, alte tipuri de pardoseli, precum si a mobilierului, jucariilor din lemn. Produs de curatare pentru mediu rezidential sau didactic (prescolar sau scolar). Formula delicata care nu creeaza reziduuri dupa uscare. Datorita formulei speciale nu necesita clatire. Gata preparat, usor de aplicat, fara clatire, uscare rapida, fara reziduuri dupa uscare. Produs special formulat pentru intretinerea pardoselilor finisate cu Magic Oil. Recipient usor manevrabil cu pulverizator pentru aplicare controlata. In caz de pulverizare in exces, surplusul se sterge cu laveta de microfibra. In cazul urmelor de:incaltaminte, marker, hartie adeziva, banda adeziva, saliva, etc., se pulverizeaza local si se sterge cu o carpa sau cu laveta de microfibra. Produs premium non toxic, fara depuneri de reziduuri, nu necesita clatire. Se foloseste pentru intretinerea de lunga durata, dar si inainte de reaplicarea unui nou finisaj.

Pallmann Microfiber Cleaning Pad (laveta microfibra)
Laveta de microfibra pentru curatarea umeda sau uscata a parchetului si pardoselilor din lemn sau derivate, precum si a altor tipuri de pardoseli sau mobilier. Usor de folosit atasata la mopul cu talpa plata. Absoarbe lichidele in exces si lasa pardoseala curata. Foarte rezistenta, foarte absorbanta, se poate spala in masina automata. Folosita cu succes in aplicarea produselor de intretinere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura