Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dusumea lacuita dublustratificata Riesling

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dusumea stejar
Out Of stock
Descriere
Dusumea lacuita dublustratificata Riesling

Dusumea cu aspect calduros obtinut in urma sablarii. Procesul accentueaza fibrele lemnului, iar rezultatul obtinut este unic si extraordinar. Dusumea dublustratificata din lemn solid de stejar Quercus Mongolica.

La Alveco gasiti dusumeaua cu dimensiuni fixe 1860 x 189 x 10 mm, cu baza solida de 8 mm. Finisata cu lac natural  extramat rezistent UV si periata, cu microbizot de 0.5 mm dispus pe laturile lungi.

Panourile pot fi utilizate inclusiv pentru montare pe pereti, pentru tapetare. Dusumea monolamelara cu sistem de prindere rapid, nut feder. Dusumeaua poate fi folosita atat pentru spatii casnice cat si comerciale, fiind potrivita pentru trafic intens.

Produs in conformitate cu standardul EN 14342:2005 + A1: 2008 si cu rezistenta la foc in conformitate cu standardul EN 13501-1: Dfl-S1.  Perfect compatibila cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Eleganta si confort la indemana oricui. Curatarea se face cu produse specifice. Stejar periat pentru placare pereti. Lambriu de stejar periat.

Cod produs: ALV1143
Trimite mesaj
Din Gura in Gura