Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Affogato Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar wenge
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta inchisa de stejar / wenge, cu  noduri izolate, este un produs ecologic, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este confectionat din 3 straturi de lemn vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din etapa de confectie.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa facil, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza necomplicat si se reinstaleaza fara a se distruge placile.
Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea montajului.
Intretinut decent, convenabil, are o garantie de 20 ani si durata de viata 50-100 ani. Produsul este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.

Parchet cu aspect elegant, sobru, antichizat, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica, fonica, aminteste farmecul naturii, denota distinctie, noblete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia. Stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura