Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Frasin Coffee Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin cafeniu lucios
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, lucios, greu, dens, cu aspect asemanator lemnului de stejar, in nuanta inchisa de cafeniu roscat, cu noduri izolate, clare (obtinute prin decolorarea nodurilor sanatoase ale acestui tip de lemn), inele vizibile, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.

Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac semi-mat (fara substante periculoase in componenta) inca din timpul confectionarii.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).
Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii); preia socuri fara sa crape datorita proprietatii de elasticitate.

Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza usor si se reinstaleaza fara pagube.
Intretinut convenabil are o garantie de 20 ani si o durata de viata de pana la 100 ani. Produsul este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale.
Parchet cu aspect elegant, antichizat, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, iar prelucrarea prin periere a stratului superior amplifica frumusetea fibrei lemnoase si structura, innobileaza . Stratul de lac semi-mat mareste sentimentul de confort si caldura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura