Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet in 3 straturi Stejar Honey Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet - 3 straturi stejar cafeniu
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta cafenie de stejar, cu  noduri izolate mici si inele clare, este un produs ecologic, antialergen.

Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este alcatuit din 3 straturi de lemn vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din etapa de fabricare.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm)

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, fara efort, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza usor si se reinstaleaza fara a se crea pagube.
Intretinut bine, in mod decent, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani. Produsul este adecvat pentru podele incalzite, cu sistem de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, sobru, antichizat, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica, fonica, aminteste farmecul naturii, denota distinctie, noblete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura naturala a acestuia. Stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura