Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Frasin Glow Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin dur 3 lamele -crem
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, dur, flexibil si rezistent, in nuanta deschisa de crem bej, cu noduri izolate, clare, inele vizibile cu model diversificat, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac lucios (fara substante periculoase in componenta) din etapa confectionarii.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii); nu prezinta crapaturi la preluarea socurilor.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea fixarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezasambleaza lesne si se reinstaleaza fara a se crea pagube.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este indicat pentru pardoseli calde, avand sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale.
Parchet lucios, cu aspect elegant, nobil, natural, cu fibra deosebita ce imprima un efect decorativ de exceptie, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica. Stratul de lac mareste sentimentul de confort si caldura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura