Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Casablanca Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet stejar brun-afumat
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta de brun usor afumat, cu un numar mediu de noduri si o bogatie a elementelor structurale, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn periat si acoperit cu ulei natural oxidativ printr-un sistem complex de uleiere, inca din stadiul de fabricatie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit), se demonteaza facil si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este adecvat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, modern, nobil, tratamentul cu ulei accentueaza frumusetea produsului, exprima naturalete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia, aspectul de antichizat. Microtesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura