Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet cu 3 straturi Stejar Delicious Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar cu fibra decorativa
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta naturala de maro deschis, cu noduri izolate, desene diferite ale inelelor, cu fibra decorativa, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este conceput din 3 straturi de lemn tesit si protejat cu un sistem uleiat pe baza de ulei UV inca din stadiul de confectionare.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea instalarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit), se dezasambleaza necomplicat si se reinstaleaza fara pagube.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut corect, are o garantie de 20 ani, durata de viata pana la 100 ani.
Produsul este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, elegant, sofisticat, modern, tratamentul cu ulei accentueaza frumusetea produsului, exprima naturalete, efectul exotic. Bizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura