Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistrat Stejar Sunny Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar texturi diverse
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta naturala, deschisa de maro cu accente albe, cu portiuni decolorate, cu noduri izolate mici, o compozitie armonioasa de texturi diverse, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn si protejat printr-un sistem modern de tratament pe baza de ulei natural, inca din etapa de confectionare.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit), se dezmembreaza facil si se reinstaleaza fara a se crea pagube.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut corect, are o garantie de 20 ani si o durata de viata pana la 100 ani.
Produsul este potrivit pentru pardoseli incalzite cu sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, elegant, nobil, cu motive rustice, cu aspect dinamic, tratamentul cu ulei accentueaza frumusetea produsului, exprima naturalete, aminteste de farmecul naturii. mentine aspectul proaspat al parchetului, punand in relief caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura