Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Frasin Saimaa Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin dur-lucios bej
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, tare, dur, rezistent, lucios, in nuante deschise de bej cu umbre, cu noduri izolate si un model decorativ al inelelor, asemanator lemnului de stejar, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este alcatuit din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac super rezistent Professional semi-mat (fara substante periculoase in componenta) din timpul productiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii); preia socuri fara sa crape datorita proprietatii de elasticitate.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface usor si se reinstaleaza fara prejudicii.
Intretinut corect, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este adecvat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale.
Parchet cu aspect elegant, nobil, natural, stralucitor, cu fibra deosebita ce imprima un efect decorativ de exceptie, produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica. Culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile.
Stratul de lac mareste sentimentul de confort si caldura si imprima o durabilitate deosebita produsului, astfel incat ii asigura o durata de viata lunga.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura