Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Fag Masuria Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet fag textura fina - aramiu
Descriere
Parchet din lemn de fag 100% natural, tare, greu, dur, rezistent, in culoare calda de maro deschis cu nuante luminoase de aramiu, cu noduri izolate si un model delicat de elemente inchise inserate, inele mai vizibile decat in cazul stejarului, fibra dreapta si textura fina, este un produs ecologic, non alergic.

Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este conceput din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac super rezistent Professional semi-mat (fara substante periculoase in componenta) din timpul productiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la socuri (rezistenta datorata si stratului de lac aplicat), la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea instalarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezasambleaza necomplicat si se reinstaleaza fara a se crea pagube.
Intretinut corect, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este indicat pentru spatii rezidentiale, comerciale, publice, cu trafic intens; deoarece reactioneaza mai intens la variatii ale umiditatii relative a aerului decat alte specii de lemn, podelele realizate din lemn de fag nu se recomanda pentru incalzirea in pardoseala.
Parchet cu aspect elegant, nobil, natural, stralucitor, cu fibra deosebita ce imprima un efect decorativ de exceptie, produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica. Culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile.
Stratul de lac mareste sentimentul de confort si caldura si imprima o durabilitate deosebita produsului, astfel incat ii asigura o durata de viata lunga.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura