Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar White Truffle Grande

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet stejar fin alb-maro
Descriere
Parchet triplustratificat Stejar White Truffle Grande

Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta alba cu accente maronii deschise, cu noduri izolate de dimensiuni mici dispuse aleator, un model fin, delicat al inelelor, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn vopsit acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de confectionare.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza usor si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Corect intretinut, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este recomandat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect luminos, plin de personalitate, cu textura eleganta, confera interioarelor un rafinament aparte, creeaza un efect vizual placut, innobileaza locuinta, pune in evidenta mobilierul inchis la culoare, reliefeaza contraste spectaculoase, subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia.

Culoarea deschisa lumineaza incaperile, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le visual.
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei locuinte, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura