Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistrat Stejar Bianco Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar bej-albit Bianco
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in culoare de bej albit, o nuanta aristocratica, usor rece, cu noduri mici izolate, dispuse aleator , este un produs ecologic, non alergic.
Disponibil in varianta de placa simpla cu 3 lamele, parchetul este conceput din 3 straturi de lemn vopsit acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din faza de confectionare.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza nedificil si se reinstaleaza fara distrugerea placilor.
Intretinut convenabil, are o garantie de 20 ani si o durata de viata pana la 100 ani. Produsul este adecvat pentru pardoseli incalzite, cu sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect nobil, cu textura eleganta, confera interioarelor un rafinament aparte, creeaza un efect vizual placut, innobileaza locuinta, pune in evidenta mobilierul inchis la culoare, subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia.
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei locuinte, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura