Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Stejar Cappuccino Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar -placa cu 3 lamele
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta delicata de alb crem, cu noduri mici, contrastante, dispuse aleator, cu un finisaj discret, este un produs ecologic, antialergen, sanatos.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este conceput din 3 straturi de lemn periat acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de fabricatie.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface necomplicat si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani si durata de viata pana la 100 ani. Produsul este convenabil pentru podele calde avand sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect luminos, decorativ, antichizat, plin de personalitate, cu textura eleganta, confera interioarelor un rafinament aparte, creeaza un efect vizual placut, innobileaza locuinta, pune in evidenta mobilierul inchis la culoare, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia.
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei locuinte, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura