Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet din 3 straturi Frasin Severn Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet frasin -placa 3 lamele
Descriere
Parchet din lemn de frasin 100% natural, rezistent, greu, dens, in nuanta deschisa, luminoasa de bej, cu noduri mici izolate si inele vizibile, clar definite, textura bogata, distincta, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul confectiei.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la preluarea socurilor, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza necomplicat si se reinstaleaza fara prejudicii.
Intretinut bine, cu grija, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este adecvat pentru pardoseli incalzite avand sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, lucios, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota frumusete, subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia. Culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile, iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura