Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Stejar White Pepper Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet stejar - bej cu decolorari
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta naturala, deschisa de bej, cu portiuni decolorate, cu noduri izolate mici, o compozitie armonioasa de texturi diverse, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este confectionat din 3 straturi de lemn protejat intr-un sistem modern de uleiere, cu ulei natural, din stadiul de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit), se desface nedificil si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani si durata de viata de pana la 100 ani.
Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, elegant, nobil, cu motive rustice, cu aspect dinamic, tratamentul cu ulei accentueaza frumusetea produsului, exprima naturalete, aminteste de farmecul naturii. mentine aspectul proaspat al parchetului, punand in relief caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura