Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet stejar Azure Window Molti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Descriere
Parchet triplu stratificat din stejar de culoare deschisa cu usoare decolorari clare si noduri. Protectia este asigurata de lacul mat.
Pentru acest tip de parchet se asigura servicii de montaj cu garantie 10 ani.
Se poate monta pe orice tip de suport,sapa, lemn, derivate din lemn, dusumea si alte tipuri de podele.
Se poate monta lipit sau flotant.

Produsul este format din trei straturi: strat de suprafata - stejar, mijloc si jos strat - pin Strat superior: Trei randuri de benzi, grad de familie
Parchet  de stejar galben-brun cu insusiri naturale caracteristice acestui tip. Podeaua este caracterizata de diversitatea bobului si de culori deosebite.
Dimensiuni-2200x207x14 (mm)

Asamblat  pe sistem de incalzire in pardoseala: produs conceput in sistemul de solutii de incalzire a pardoselilor electrice si de apa. garantie: 20 de ani
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta deschisa, calda de crem, cu noduri izolate, inele clar desenate, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din perioada productiei.

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se desface necomplicat si se refixeaza fara a se crea daune.
Pastrat si folosit in conditii corespunzatoare, are o garantie de 20 ani si durata de viata intre 50 si 100 ani. Produsul este convenabil pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Lemn cu aspect rafinat, sofisticat, nobil, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii, denota frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, aspectul de antichizat. Bizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, este in armonie cu caracteristicile stejarului, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de lac mat sporeste senzatia de caldura fireasca si liniste,comoditate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura