Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ciment rapid cu contractii reduse Uzin SC 980

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ciment rapid cu contractii reduse
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: ciment rapid special pentru exterior si interior cu emisii reduse de contractie pentru sape cu stabilitate dimensionala ridicata, extrem de putin expus microfisurilor, acopera suprafete mari printr-o turnare continua, cu uscare rapida, pentru producerea sapelor aderente si flotante, pentru sape rapide. Datorita contractiilor reduse se pot turna suprafete de aproximativ 200 mp fara necesitatea crearii rosturilor de dilatare. Ciment rapid pentru prepararea de sape cu contractii reduse. Dupa terminarea contractiilor nu apare fenomenul de scufundare specific sapelor clasice.

Utilizare: interior/exterior
Consum: 3.2 kg/ m2/ cm (7.8 m2 /sac  pe grosimea de 1 cm)
Ambalare: 25 kg
1000 kg sac mare
Culoare: gri
Pietonabil: dupa 12 ore
Pornire incalzire prin pardoseala: dupa 3 zile de la instalare.

Gata pentru acoperit cu pardoseala: dupa 24 de ore, in functie de raportul de amestec cu nisip. De exemplu, pentru un raport 1:4, dureaza aproximativ 2 zile pentru pardoseli elastice (linoleum, cauciuc) sau mocheta si 3 zile pentru pardoseli laminate sau din lemn. Pentru un raport de 1.6, dureaza aproximativ 5 zile pentru a putea monta pardoseli tip mocheta, linoleum, cauciuc, etc.
Indicatii suplimentare: Pentru suprafete expuse la conditii de inghet-dezghet, in exterior, cat si pentru suprafetele care vor fi utilizate fara acoperire de protectie, se recomanda sa se obtina o consultanta tehnica.

Clasa rezistenta: CT - C25 - F4 pana la CT - C40 - F6
Reglementari: continut redus de cromati (nr 1907/2006 REACH)
Certificate: EC 1 (R) PLUS - certificare emisii foarte scazute
Trimite mesaj
Din Gura in Gura