Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv monocomponent poliuretanic Uzin MK 95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Adeziv monocomponent poliuretanic
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: adeziv monocomponent poliuretanic PUR pentru parchet si pardoseli din lemn cu sistem nut feder, potrivit pentru montarea placilor mari de pardoseala din lemn. Se utilizeaza pentru lipirea pardoselilor din lemn masiv (intre 15 si 22 mm) pentru pardoseli din discuri de lemn, pardoseli din lemn stratificat.

Pretabil pe sape de ciment sau de sulfat de calciu, de beton, pe placi de PAL fixate sau pe panouri de OSB, pe placi din fibra de gips, pe compusi de egalizare compatibili cu pardoselile din lemn, substraturi UZIN izolatoare pentru pardoseli din lemn. Compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Adeziv usor spumant, elastic, ofera posibilitatea inlaturarii resturilor de adeziv cat inca este umed. Nu contine solventi.

Utilizare: interior
Consum: 1000-1200 g/m2
Ambalare: 16 kg
Culoare: bej
Gata pietonabil: dupa aproximativ 12 ore
Pentru finisari: dupa aproximativ 24 de ore
Indicatii suplimentare: grosimea minima pentru stratul de egalizare trebuie sa fie de minim 2mm. Trebuie verificata uscarea compusilor de egalizare pe toate nivele substraturilor. Trebuie asigurata o ventilatie corespunzatoare astfel incat substructura pardoselilor din lemn sa se poata usca.

Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
LEED: certificat emisii reduse de compusi organici volatili
Trimite mesaj
Din Gura in Gura