Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv flexibil pentru parchet si pardoseli din lemn MK 200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Adeziv rigid flexibil
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: adeziv monocomponent STP, combina avantajele tehnologiei adezivilor monocomponenti PUR cu cele ale adezivilor silanici. Limiteaza deformarea lemnului si formarea imbinarilor, asftel creeaza o suprafata perfect imbinata, uniforma. Resturile de adeziv se indeparteaza si curata usor de pe suprafata parchetului.

Adeziv cu intarire rapida si cu putere mare de umplere, permite slefuirea dupa numai 24 de ore. Nu contine solventi sau apa. Nivel scazut de emisii. Adeziv pentru parchet cu imbinare nut feder, pentru dusumea din lemn stratificat, sau lemn masiv (cu grosimi intre 15 si 22 mm).

Pretabil pe sape de ciment sau de sulfat de calciu, pe beton, pe placi de PAL sau OSB, placi de gips sau compusi de egalizare potriviti pentru lemn. Compatibil cu incalzire prin pardoseala.

Utilizare: interior
Consum: 1000-1200 g/m2
Ambalare: galeata plastic de 16 kg
baton 8 kg
Culoare: bej
Timp intarire pentru suportare greutati: aproximativ 12 ore
Slefuire posibila: dupa aproximativ 24 de ore
Indicatii suplimentare: substructura pardoselilor de lemn trebuie sa fie uscata. Ventilare adecvata sau trebuie sa fie posibila ventilarea pe spatele substratului de exemplu prin eliminarea benzilor de dilatare sau prin montarea unor plinte speciale cu deschideri pentru ventilatie.

Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
LEED: certificat emisii reduse de compusi organici volatili
Trimite mesaj
Din Gura in Gura