Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Amorsa poliuretanica pt pardoseli din lemn Pallmann P104

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amorsa poliuretanica dusumea lemn
Out Of stock
Descriere
Utilizare: amorsa monocomponenta poliuretanica rapida pentru utilizari inaintea lipirii parchetului si pardoselilor de lemn cu adezivi pe baza de rasini sintetice. Se utilizeaza ca intaritor de suprafata pentru suprafete absorbante sau neabsorbante. De asemenea, se utilizeaza precum amorsa rapida anterior lipirii pardoselilor din lemn cu Pallmann P5, P6 sau P9 pe sape din ciment, sulfat de calciu sau lemn pietrificat, pe asfalt turnat cauciucat, pe beton, pe placi de lemn, pe sape uscate sau vechi substraturi cu urme de adezivi si compusi de nivelare.

De asemenea, se utilizeaza pentru solidificarea substraturilor minerale absorbante, precum sape de ciment, sulfat de calciu, magneziu sau lemn pietrificat, pe beton. Se utilizeaza precum amorsare de securizare cu doua straturi de aplicare pe substraturi cimentoase rezistente la umezeala, precum sape de ciment, cu umezeala reziduala de pana la 4%CM. Amorsa rapida si de incredere, usor de aplicat si rapid de fixat. Respinge umezeala. Solidificare ridicata. Nu necesita amestec, produs monocomponent.

Consum: aproximativ 80-150 g/mp
Culoare: maro
Ambalare: recipient 12 kg
Timp: Informatii suplimentare: timpul de uscare este in functie de umiditate. O a doua aplicare este posibila abia peste 48 de ore.

Grupa produs chimic: Giscode RU1/fara solventi
Certificate: Certificate: EMICODE EC 1 R PLUS: emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura