Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grund pentru parchet si pardoseli din lemn Pall-X 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Grund pt parchet, pardoseli de lemn
Out Of stock
Descriere
Utilizare: amorsa/grund ecologic pentru pardoseli cu trafic normal si comercial. Se poate aplica folosind trafaletul sau spatula. Pall-X 320 se utilizeaza pentru tratarea pardoselilor din lemn sau a parchetului slefuit, precum si pentru pardoseli din lemn finisate anterior si slefuite complet sau pentru decoratiuni interioare din lemn. Pretabil pentru incalzire prin pardoseala.

Apreciat de parchetari deoarece este foarte usor de aplicat si cu un timp de uscare rapid, prezinta proprietati excelente de acoperire. Gata pregatita, reduce vizibilitatea imbinarilor. Monocomponent pe baza de apa pentru tratarea suprafetelor pardoselilor din lemn, se aplica numai cu trafaletul pentru suprafetele intens absorbante. Continut minim de solventi, sub 5%. Intensifica fibra. Nu trebuie lasat peste noapte sa se usuce, se lacuieste cu  minim un strat in 18 ore. Timpul de uscare este influentat de conditiile de temperatura. Aplicare facila de catre personal instruit.

Consum: aproximativ 100 ml/mp in cazul aplicarii cu trafaletul (este necesar un strat) si 60 ml/mp/strat in cazul aplicarii cu spatula (se recomanda 2 straturi de aplicare)

Culoare: galben mat
Ambalare: recipient de 5 sau 10 litri
Timp de uscare la atingere: aproximativ 50 de minute in cazul aplicarii cu trafaletul si 10 minute in cazul aplicarii cu spatula
Gata pentru aplicare straturi suplimentare: intre 60-100 de minute pentru aplicari cu trafaletul si 20 de minute in cazul aplicarilor cu spatula
Informatii suplimentare: pentru esente exotice este necesar sa se obtina avizul tehnic. Pentru amorsarea pardoselilor din frasin, fag sau artar, se recomanda Pall-X 325.

Grupa produs chimic: Giscode W2+
Certificate: EMICODE EC 1 PLUS emisii foarte reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura