Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de frezat beton CT 200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Masina de frezat beton
Out Of stock
Descriere
CT 200 (masina de frezat beton)

-ideala pentru suprafetele mici si medii
-consum 2.0 kW
-insertie unealta variabila

Masina de frezat cu o gama larga de utilizari. Utilizata in orice conditii, de la indepartarea resturilor pana la lucrari intense de frezat. Masina compacta si la indemana pentru utilizari intense, in conditii dure. Ajustare precisa a adancimii frezarii. Posibilitate de racordare a unui aspirator industrial pentru aspirarea usoara a prafului.

Specificatii tehnice:
-alimentare electrica: 230V
-putere: 2.0 kW
-latime de lucru: 200 mm
-dimensiuni (h x L x l): 970 x 800 x 360 mm
-masa totala: 52 de kg
-capacitate de frezare: 10-30 mp/ora (depinde in mare parte de tipul podelei, tipul uneltei folosite si adancimea de frezare a masinii)
-cupla de aspirare: 50 mm

Setul include:
-masina de frezat podele CT 200 (tamburul de frezat nu este inclus)
-protectie auditiva

Accesorii disponibile:
-ax pentru tamburul de frezat CT 200 - set de 4 piese
-prelungitor cablu Wolff 25 m
-limitator de pornire in functie de tensiunea existenta, extern

Alte accesorii disponibile la comanda:
-tambur de frezare cu lame de frezare pentru a inaspri betonul, pentru a inaltura resturile vechi de adezivi, compusi sau urme de vopsea de pe substraturi solide si dure. Nu se utilizeaza pentru sape flotante. Disponibil la comanda si setul de lame pentru frezat, 76 de buc la set, precum si setul de discuri intermediare pentru tamburul de frezat CT 200, 76 de buc la set.
-set complet tambur de frezat cu lame de exfoliere, pentru inlaturarea resturilor vechi de adeziv, compusi de nivelare sau alte tipuri de invelisuri de pe susbtraturi fine si sape flotante. Disponibil la comanda set de lame exfoliante pentru CT 200, 40 de bucati la set precum si set de discuri intermediare pentru lama de exfoliere a tamburului, 72 de buc la set.
-tambur de frezat complet cu lame in forma de stea pentru inlaturarea straturilor subtiri de vopsea, precum si pentru suprafete de metal inasprite. Disponibil la comanda set de lame in forma de stea, 356 de bucati la set, precum si tambur de frezat CT 200 fara lame.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura