Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de slefuit beton trifazica Sigma 550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Masina de slefuit beton trifazica
Out Of stock
Descriere
Sigma 550 (masina de slefuit beton trifazica)

-sistem cu trei discuri pentru suprafete mari
-consum 4.0 kW
-poate fi demontat pentru facilitarea transportului

Masina universala de slefuit cu trei discuri pentru operatiuni de slefuit si frezat beton, sape de ciment, alte tipuri de pardoseli, inclusiv lemn. Utilizata pentru suprafete mari. Masina are 3 capete de slefuire. Poate fi demontata pentru usurarea transportului. Schimbarea rapida si usoara a partilor componente. Carcasa solida. Echilibru perfect al masinii. Sasiu si maner ajustabile. Rezultate foarte bune in inlaturarea compusilor de nivelare si a adezivilor. Operatiuni de slefuire si polisare a substraturilor de uzura.

Specificatii tehnice:
-alimentare electrica: 400 V
-putere motor: 4.0 kW
-frecventa 50 Hz
-latime de lucru 530 mm
-limitator viteza 715 rpm
-dimensiuni (h x l x L): 1310 x 570 x 790 mm
-masa totala: 131 kg
-cupla de aspirare: 70 mm

Setul include:
-masina trifazica de slefuit Sigma 550 (uneltele pentru frezat si slefuit nu sunt incluse)
-suport pentru segmenti pentru pana la 18 unelte diamantate
-protectie auditiva.

Accesorii disponibile:
-cablu prelungitor 400 V, 16 A, 25 m
-suport segmenti Sigma
-inel perie Sigma

Sistem de aspirare recomandat: T-Rex.

Alte accesorii compatibile la comanda:
-segment Super A Sigma PCD cu 5 pcd drepte pentru indepartarea agresiva a resturilor de adezivi si a compusilor de nivelare
-segment Sigma PCD auriu intens pentru indepartarea agresiva a resturilor de adezivi si a compusilor de nivelare. Ofera o o gama larga de posibilitati necesare pentru slefuire.
-segment Sigma PCD auriu fin pentru o atenta indepartare a resturilor de adezivi si a compusilor de nivelare. Ofera o gama larga de posibilitati necesare slefuirii.
-Segment singular diamantat Sigma, granulatie G6, de culoare violet, un segment dur pentru indepartarea diverselor finisaje poliuretanice sau pe baza epoxidica. Lucreaza bine pe suprafete dure.
-segment diamantat singular BT Sigma, granulatie G16, argintiu, segment standard pentru beton, pentru indepartarea straturilor subtiri de vopsea sau adezivi. Segmentul creeaza o textura aspra a suprafetei.
-segment diamantat Sigma singular ES, granulatie G16, argintiu, segment standard pentru suprafete fine si foarte fine (sape)
-segment BT diamantat singular Sigma, granulatie G25, auriu pentru slefuirea eficienta a podelelor din beton anterior aplicarii amorselor sau a altor tipuri de invelisuri.
-segment Sigma ES diamantat singular, granulatie G25, auriu pentru slefuirea deosebit de eficienta a podelelor din sapa anterior aplicarii amorselor sau a altor invelisuri.

Pentru slefuirea suprafetelor vizibile si de uzura (gri, maro, negru):
-segment dublu diamantat Sigma, cu granulatie G40-50, de culoare gri, segment fin pentru slefuirea pardoselilor din beton. Utilizat pentru inlaturarea straturilor de vopsea. Utilizabil de asemenea pentru pregatirea slefuirii anterioare slefuirii cu segmentul diamantat maro.
-segment dublu diamantat Sigma, cu granulatie G80, de culoare maro, segment mai fin pentru slefuirea betonului, compusilor de nivelare, a podelelor din piatra naturala si terrazzo. Utilizat de asemenea pentru pregatirea slefuirii anterioare slefuirii cu segmentul diamantat negru.
-diamantat dublu diamantat Sigma, cu granulatie G120-200, de culoare neagra, pentru slefuirea betonului, a podelelor din piatra naturala sau terrazzo, pentru a obtine o suprafata fina. Utilizat pentru a obtine o suprafata nelucioasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura