Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instrumente de taiat pentru montare pardoseli

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Instrumente de taiat
Out Of stock
Descriere
Instrumente de taiat pentru montare pardoseli

1) FasTrimmer
Dispozitiv pentru creearea muchiilor testite la un unghi de 25 de grade cu suprafata acoperitoarelor de pardoseala design sau din LVT, dupa ce au fost taiate. Prevazut cu o baza suport solida pentru tesirea rapida pe suprafete si pe stratul suport al acoperitoarelor de pardoseala design. Include: fasTrimmer, baza, sac de transport, 6 rezerve de lama.
Accesorii disponibile:
- baza suport pentru tesirea stratului suport al pardoselilor din placi de PVC sau pardoseli design, precum si pentru indepartarea marginilor dure
-lame de rezerva, 6 buc.

2) FasTrimmer
Prevazut cu o baza suport pentru tesirea stratului suport al pardoselilor, precum si pentru curatarea marginilor brute. Setul include dispozitivul FasTrimmer, baza suport pentru tesirea stratului suport al pardoselilor, sac pentru transportat, 6 lame de rezerva.
Accesorii disponibile:
-set 6 lame de rezerva.

3) Dispozitiv rapid de taiere Mozart
Dispozitivul rapid de taiere Mozart poate in principal taia si finaliza taietura printr-o singura trecere, intr-o pozitie verticala. Procedura de taiere, lamele si sistemul de glisare sunt aceleasi ca la cutitul Mozart. Sistemul de glisare poate fi reglabil. Include: dispozitivul de taiere Mozart complet cu lama si sitem de glisare de 0.5 si 0.7 mm, maner telecopic.

4) Cutit de taiat Mozart
Solutia universala pentru indepartarea rapida, curata si in siguranta a materialelor in exces in urma imbinarilor. Sistem de glisare integrat, lama ce poate fi schimbata, precum si sistem de glisare reglabil pentru diferite inaltimi. Indeparteaza suprafetele zgariate sau deteriorate. Margine interioara de taiere. Setul include cutitul de taiere cu lama si glisare de 0.5 mm.
Accesorii:
-rezerve de lame, 5 buc
-sistem de glisare de 0.5 mm
-sistem de glisare de 0.7 mm
-set de rezerva de suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura