Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instrumente de gletuit, slefuit sau nivelat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gletiera, piatra de slefuit,spatula
Out Of stock
Descriere
Instrumente de gletuit, slefuit sau nivelat

1. Gletiera elvetiana pentru pregatirea suportului pentru montari de pardoseli. Manere fine ce asigura o prindere sigura, inclusiv cu mana umeda. Usor de curatat. Lama nu se incarca iar resturile de material se indeparteaza usor. Dimensiune: 500 mm.

2. Gletiera pentru adeziv cu insertie laterala, pentru aplicarea rapida a adezivilor, pentru montari de pardoseli. Usor de utilizat si de curatat. Dimensiune: 280 mm.

3. Gletiera pentru finisat cu maner ergonomic, pentru finisarea sapelor, cu dimensiunea 280x135 mm, cu maner colorat dinc auciuc pentru aplicarea comoda a straturilor suportului. Fata din otel inoxidabil lata ofera un finisaj neted oricarei operatiuni de turnare de sapa.

4. Piatra de slefuit pentru slefuirea compusilor si a sapelor.

5. Piatra de slefuit din metal dur (HM) pentru slefuirea agresiva sau pentru indepartarea resturilor. Contine schije din metal dur pentru utilizare agresiva. Suprafata de lucru inclinata pentru slefuit de-a lungul peretilor. Disponibila cu granulatie G18 sau G24.

6. Spatula cu lama ce poate fi schimbata, pentru utilizare impreuna cu lamele profil de adeziv Wolff (ex. profil A1, B3, etc). Spatula cu lama intersanjabila de 21 sau 28 de cm.

7. Spatula pentru adeziv pentru aplicarea adezivilor anterior montarii pardoselilor. Disponibila in doua dimensiuni, cu suprafata de lucru de 18cm sau 25 de cm, cu lama de diverse tipuri, de la profil A1 la B11, sau inclusiv fara profil.

8. Spatula de nivelare a inaltimii, cu oprire ajustabila pentru compensarea inaltimii. Se utilizeaza impreuna cu profilele Wolf de adezivi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura