Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Substrat pentru pardoseli de lemn Uzin Multimoll Vlies

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Substrat pentru pardoseli de lemn
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: elibereaza tensiunea datorata fortelor de tensionare si de forfecare. Se utilizeaza precum strat de reintarire pe substraturile plane problematice (ex: substraturi vechi cu urme de adezivi sau resturi de compusi de nivelare). Ofera o adeziune sigura si durabila. Se utilizeaza in principal pentru eliberarea presiunii datorita fortelor de tensiune si de forfecare.

Intareste substraturile plane cu probleme. Se poate utiliza pentru cresterea fiabilitatii adeziunilor, pentru usurarea refacerilor substraturilor nesigure, etc. Se aplica pe sape de ciment sau din sulfat de calciu, pe beton, pe substraturi vechi cu straturi adezive, pe placi din PAL sau OSB, pe placi din ipsos armat, etc. Compatibil cu incalzirea prin pardoseala, pretabil pentru zone cu trafic intens, in spatii rezidentiale, comerciale sau industriale (ex. spitale, magazine, birouri, etc).

Utilizare: interior
Consum adeziv: 400-800 g/m2
Ambalare: rola 1 x 50 m, grosime 1 mm (50 m2)
Culoare: alb verzui
Indicatii suplimentare: fasiile de izolatie se monteaza perpendicular pe directia montarii pardoselilor de lemn. Se roluieste fiecare fasie si se taie inainte de montare. Permite stratului sa respire. Asigurati uscarea solida a produselor utilzate impreuna cu izolatia, cum ar fi amorse sau sape de egalizare.

Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
Blue Angel: certificat produs eco, emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura