Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bait / grund profesional pentru parchet Pall-X 333 Color A/B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bait/grund profesional pentru parch
Out Of stock
Descriere
Utilizare: bait si grund bicomponent non alergic, fara solventi, pe baza de ulei pentru accentuarea culorii si obtinerea de culori intense, ce ofera incaperii un aspect aparte.

Pall-X 333 Color coloreaza pardoseli noi sau montate anterior, fara a acoperi structura lemnului. In cazul tipurilor de lemn deschise la culoare, cum ar fi lemnul de stejar, artar sau fag, se pot aplica straturi noi dupa un timp de uscare de numai 4 ore, folosind lacul Pall-X sau bicomponentul Magic Oil. In cazul esentelor de lemn inchise la culoare, cum ar fi lemnul de cires, nuc, teak sau tipuri de lemn exotice, finisarea este posibila dupa aproximativ 12 ore, utilizand Pall-X 98 Gold.

De retinut, culoarea alba are un timp de uscare de aproximativ 24 de ore. Grundul se utilizeaza pentru pardoseli slefuite din lemn cu rosturi si este compatibil cu incalzirea prin pardoseala. Usor de aplicat, devine solid rapid, accentueaza culoarea si fibra lemnului. Nu contine solventi. Poate colora toate tipurile obisnuite de pardoseala europeana masiva. Diferite nuante disponibile la comanda: alb, negru, gri, maro inchis, maro intunecat sau transparent. Usor de aplicat de parchetar utilat si instruit.

Consum: aproximativ 25-50 ml/mp
Ambalare: recipient de metal: 0.8 litri si recipient de plastic: 0.2 litri, se amesteca in raport 4:1
Timp de lucru: aproximativ 60 de minute
Informatii suplimentare: aplicarea in exces poate duce la o accentuare prea puternica a culorii.

Grupa produs chimic: Giscode Ö10+
Trimite mesaj
Din Gura in Gura