Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Chit pentru parchet si pardoseli din lemn Pall-X Kitt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Chit pt parchet, pardoseli din lemn
Out Of stock
Descriere
Utilizare: chit monocomponent pe baza de apa, non alergic, ce previne contractia rosturilor. Datorita timpului sau rapid de uscare, Pall-X Kitt poate fi utilizat precum un produs de baza pentru sisteme rapide de finisare (ex: in aceeasi zi poate fi slefuit, chituit, grunduit si lacuit 30-50 mp de parchet).

Se utilizeaza pentru tratarea pardoselilor slefuite din lemn, perfect compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Usor de aplicat, are o culoare neutra si emana un miros discret. Consum redus (50 ml/mp), impiedica evidentiera rosturilor si ofera o vizibilitate excelenta in timpul procesului de slefuire.

Comparativ cu produsii similari pe baza de solventi, timpul de uscare este usor crescut, insa Pall-X Kitt este un produs ecologic, cu cantitati reduse de solventi. Gata pregatit, nu produce schimbari de culoare ale lemnului, are o vascozitate ridicata si este pretabil pentru toate esentele de lemn, inclusiv cele exotice.

Culoarea finala depinde de mai multi factori si anume de propietatile lemnului si de slefuire. Se recomanda efectuarea unei aplicari de proba inainte, pentru a verifica rezultatul final. Culoarea finala trebuie observata dupa uscarea completa. Usor de aplicat de parchetari profesionisti sau amatori.

Consum: intre 50-100 ml/mp, in functie de conditiile pardoselii
Culoare: galben mat
Ambalare: recipient 5 litri
Gata pentru slefuire: dupa 15-25 de minute, in conditii climatice obisnuite
Informatii suplimentare: se utilizeaza pentru pardoseli cu rosturi mari de pana la 2mm. Suprafata trebuie curatata anterior aplicarii, fara urme de praf, ulei, ceara sau silicon.

Grupa produs chimic: Giscode W3+
Trimite mesaj
Din Gura in Gura