Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei rezistent pentru parchet Magic Oil 2k

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ulei rezistent pentru parchet
Out Of stock
Descriere
Utilizare: combinatie de uleiuri naturale si ceara, reticulara si uscabila oxidativ dupa adaugarea intaritorului B. Se utilizeaza pentru pardoseli din lemn slefuite si placi mari de lemn, pardoseli din lemn stratificat intens slefuit si prefinisat, precum si pentru bucati de lemn slefuite. Potrivit pentru folosirea pe pardoseli incalzite.

Solidificare rapida (poate suporta greutati dupa doar 12 ore) ce depinde de conditiile climatice interioare si de suprafata lemnului tratat. Clasificat precum „uleiuri si ceara fara solventi” conform standardului german Ö10+. Nu prezinta nicio restrictie in ceea ce priveste uzura chimica sau mecanica.

Clasificat precum rezistent la alunecare R10, conform standardului german DIN 55130. Rezistent la urme de saliva si transpiratie, conform standardului DIN EN 71-3 si al celui german DIN 53160. Recomandat in zone de trafic public sau comecial intens. Se aplica de catre parchetari profesionisti.

Consum: 25-50 ml/mp, in functie de structura lemnului tratat.
Culoare finala: incolor, maro inchis, maro roscat, gri, alb, negru
Ambalare: recipient 2.75 litri compus A si 1 litru compus B
Pietonabil: dupa 8 ore
Timp rezistenta in recipient deschis: 2 ore
Informatii suplimentare: necesita 2 straturi de aplicare, iar consumul este usor crescut in comparatie cu Magic Oil 2k Ergo.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura