Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei bicomponent foarte rezistent Magic Oil 2K SPA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ulei bicomponent foarte rezistent
Out Of stock
Descriere
Utilizare: combinatie ulei-ceara extrem de rezistenta ce a fost special creata pentru impregnarea pardoselilor de lemn in locatii cu umezeala ridicata. Se utilizeaza pentru pardoseli din lemn si placi de lemn cu mici umflaturi dimensionale. Compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Creaza o suprafata rezistenta la apa si care respinge praful.

Solidificare rapida, dupa numai 12 ore, in functie de conditiile de temperatura si de structura lemnului. Clasificat precum „uleiuri si ceara fara solventi” conform standardului aplicabil german Ö10+. Clasificat precum rezistent la alunecare R0, in conformitate cu standardul german aplicabil DIN 55130. Rezistent la urme de saliva sau transpiratie, conform standardului EN 71-3 precum si standardului german DIN 53160. Finisajul ideal pentru lemnul din zona piscinelor  de interior. Se aplica de catre profesionisti.

Consum: aproximativ 25-50 ml/mp, in functie de porozitatea lemnului si de structura suprafetei
Ambalare: 2.75 litri ccomponent A si 1 litru component B
Pietonabil: dupa 4 ore
Rezistenta in recipient desfacut: 1.5 ore

Informatii suplimentare: necesita 2 straturi de aplicare. Are un consum usor mai mare comparativ cu Magic Oil 2k Ergo, fiind aplicat cu padul. Contactul produsului cu paduri sau materiale textile poate duce la combustie. De asemenea, cu praful abraziv, prezinta risc de combustie. Prin urmare, se recomanda ca dupa folosire, sa fie udate si depozitate in recipieente sigilate.

Grupa produs chimic: Giscode Ö10+
Trimite mesaj
Din Gura in Gura