Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instrumente pentru aplicat adezivi, nivelat sape

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Trafalet, spatula, spaclu,nivelator
Out Of stock
Descriere
Instrumente pentru aplicat adezivi, nivelat sape

1) Spatula intersanjabila pentru adeziv, cu latime de 28 de cm, cu maner, pentru aplicarea adezivului din pozitie verticala. Cu balama de prindere speciala ce imita miscarea mainii. Usor de curatat datorita asepctului special. Include manerul telescopic, spatula intersanjabila pentru adeziv si suport de maner.
Accesorii disponibile:
-spaclu de schimb pentru aplicarea fina a sapelor
-maner universal telescopic
-suport maner.

2) Spaclu de 56 de cm cu maner pentru aplicari fine ale sapelor. Utilizat pentru aplicarea compusilor de finisare din pozitie verticala. Prevazut cu balama speciala ce imita miscarea mainii. Usor de curatat datorita aspectului sau special. Include: manerul universal telescopic, spaclu pentru finisarea sapelor, suport maner.
Accesorii disponibile:
-spaclu de schimb pentru finisarea sapelor
-maner telescopic universal
-suport maner.

3) Spaclu pentru suprafete mari cu maner pentru aplicarea sapelor si a compusilor de nivelare din pozitie verticala. Pini reglabili pentru ajustarea inaltimii operatiunilor. Balamaua speciala imita miscarea mainii. Include: maner telescopic univesal, spaclu pentru suprafete mari si maner suport.
Accesorii disponibile:
-spaclu de schimb pentru suprafete mari
-maner telescopic universal
-pini de schimb pentru spaclul pentru suprafete mari (o pereche)
-maner suport.

4) Maner telescopic universal pentru lucrul ergonomic in pozitie verticala, potrivit pentru atasarea diverselor unelte, poate fi de asemenea utilizat impreuna cu trafaletul cu tepi pentru sape folosind un adaptor special. Lungime reglabila, de la 97 de cm pana la 170 cm. Include: manerul universal telescopic, spaclu pentru suprafete mari si suport maner.
Accesorii disponibile:
-adaptor pentru trafalet cu tepi.

5) Trafalet din nailon de 20 mm lungime pentru aplicarea adezivilor de podea, pentru invelisuri bituminoase sau din poliester, precum si pentru lacuri bicomponente si invelisuri rezistente la acizi. Extrem de solid si rezistent la solventi. Manerul nu este inclus.
Accesorii:
-maner pentru trafalet

6) Trafalet foarte fin din spuma de 20 mm lungime pentru aplicarea lacurilor si a altor tipuri de invelisuri, potrivit pentru emailuri sintetice, acrilici, amorse si prelacuiri. Spuma din poliester fara CFC. Manerul nu este inclus.
Accesorii:
-maner pentru trafalet.

7) Cutie pentru depozitarea trafaletilor, pentru pastrarea trafaletilor de aplicat deja folositi. Impiedica efectiv uscarea trafaletului.

8) Nivelator cu pini cu manson de montare pentru maner sau pentru manere telescopice, piesa de montare din otel unghiulara, cu lama din otel ce poate fi schimbata. Inaltime 100 mm, grosime 0.6 mm, prevazut cu 2 pini ajustabili pentru ajustarea nivielarii pentru oricare tip de aplicare cu adancime cuprinsa intre 6 si 30 mm. Latime de lucru: 800 mm.
Accesorii disponibile:
-lama de otel
-pini de schimb, 2 buc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura