Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Liant ecologic pentru chituire rosturi Pall-X Zero Filler

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liant ecologic pt chituirea rosturi
Out Of stock
Descriere
Utilizare: liant ecologic non alergic, fara solventi, folosit pentru chituirea rosturilor din pardoselile de lemn. Pretabil pentru corectarea si chituirea suprafetelor pardoselilor slefuite din lemn. Nu contine solventi, ecologic, usor de utilizat.

Rosturile nu se vor contracta. Pall-X Zero Filler nu emite mirosuri neplacute. Compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Se poate utiliza pentru rosturi mari de pana la 2mm grosime. Liant pe baza de apa cu stabilitate solida sub greutate, se aplica pentru a preveni contractarea rosturilor. Gata preparat, vizibilitate foarte buna pe suprafetele din lemn.

Usor de aplicat de catre parchetari, nu incarca materialele de slefuit. Nu duce la modificari de culoare ale rosturilor. Uscare rapida, se utilizeaza pentru spatii comerciale si rezidentiale de parchetari profesionisti.

Consum: aproximativ 50-100 ml/mp
Culoare: galben mat
Ambalare: recipient 5 litri
Gata pentru slefuire: dupa 35-45 de minute
Informatii suplimentare: pentru rezultate optime, trebuie aplicat numai in anumite conditii de temperatura si umiditate (temperaturi intre 18 si 25 de grade Celsius, iar umiditatea relativa sa fie cuprinsa intre 35% si 65%). Se recomanda o aplicare de verificare in cazul pardoselilor din lemn exotic inchise la culoare.

Grupa produs chimic: Giscode W1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura