Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lac elastic pentru sport Pall-X Sport 2K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lac elastic pentru sport
Out Of stock
Descriere
Utilizare: lac bicomponent elastic, non alergic, pe baza de apa pentru pardoseli din lemn recomandat pentru dusumele sportive cu o valoare a rezistentei la alunecare in conformitate cu standardele aplicabile national (de exemplu, pentru Germania, DIN 18032 si EN 14904).

Ofera o flexibilitate ridicata necesara in cazul pardoselilor din lemn supuse la schimbari dimensionale constante: spre exemplu: contractari sau dilatari ale lemnului sub influenta umiditatii. Pretabil pentru pardoseli interioare din lemn aflate in cadrul complexelor sportive. Gata de utilizat, usor de aplicat, uscare foarte rapida.

Rezistenta la alunecare: R9/DIN 55130. Rezistenta sporita in cazul potentialelor urme produse de loviri sau arderi. Timpul de uscare este oarecum marit, comparativ cu produsele alternative pe baza de solventi. Proprietati bune de umplere. Produs in concordanta cu TRGS 617. Pentru parchetari profesionisti.

Consum: aproximativ 100-120 ml/mp
Finisaj: semi-lucios
Ambalare: recipient 5l compus A si 0.5 litri compus B, se amesteca in raport 10:1
Gata pentru slefuit: dupa aproximativ 4-5 ore
Gata pentru aplicare straturi ulterioare: dupa aproximativ 4-5 ore
Rezistenta finala: dupa aproximativ 7 zile.
Informatii suplimentare: dupa adaugarea intaritorului, recipientul nu trebuie resigilat pentru avita riscul expansiunii excesive a produsului rezultat. Dupa aplicarea stratului final, in zonele cu umiditate moderata, suprafata devine pietonabila dupa ce s-a lasat peste noapte sa se usuce.

Grupa produs chimic: Giscode W2/DD+
Certificate: EMICODE EC 1 PLUS emisii foarte reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura