Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Accesorii masurat umiditatea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Accesorii
Out Of stock
Descriere
Accesorii masurat umiditatea
1. Electrod prin bataie M20, inclusiv 20 de cuie pentru masurarea adancimii in materiale moi aplicate (plastifianti, gips, etc). Corp electrod fabricat din plastic rezistent la impact. Lucreaza cu perechi de 10 varfuri de electrozi, de 16 sau 23 mm lungime.

2. Pereche de electrozi interiori prin impingere M6, inclusiv 20 de cuie, pentru masurarea materialelor aplicate dure (beton, sape, etc). Se utilizeaza numai in combinatie cu pasta de contact.

3. Pereche de electrozi plati M6 Bi200, de 200 mm, pentru masurarea sapelor sau a materialelor izolatoare pe marginea rosturilor sau a rosturilor flotante (maner izolat). Se utilizeaza in combinatie cu perechea de electrozi M6. Dimensiuni: 10 x 0.8 x 200 mm.

4. Cuie pentru electrozi folosite pentru M6, de diverse dimensiuni: 23 mm, 40 mm sau 60 mm. 100 de bucati la set.

5. Senzor B50 cu electronice integrate pentru detectarea umezelii in toate tipurile de componenti nedistructivi, precum si pentru masurarea umezelii in pereti, tavane si podele.

6. Senzor de temperatura ET10, senzor de temperatura solid folosit prin introducerea varfului in substante solide, materiale groase si fluide. Sonda de 100 mm lungime, cu diametrul 3 mm. Interval de masurare:-50 la +250 de grade Celsius.

7. Sonda OT100 pentru masurarea temperaturii de suprafata.

8. Electrod activ RFT 28 pentru senzori, pentru a masurat temperatura si umiditatea relativa rapid.

9. Cablu de masuratori MK 8 ce poate fi utilizat impreuna cu orice tip de electrod. Lungime de 1 metru.

10. Pasta de contact pentru masurarea materialelor dure (sape, beton) in combinatie cu electrozii M6.

11. Pana de masurat pentru masurarea punctului situat cel mai jos dintre 2 puncte suport ale laturii drepte.Pana de masurat se poate citi de sus.

12. Tester de rezistenta a suportului ce utilizeaza metoda zgarierii, astfel se scrijelesc trei linii paralele si se suprapun perpendicular pe podea la un unghi intre 40-60 de grade alte trei linii. Grila proaspat zgariata si partile tocmai dezlipite ale podelei sunt utilizate pentru a aprecia rezistenta podelei. Setul include: testerul, model de zgariere si sac protector. Se verifica rezistenta suportului in zone industriale, comerciale, rezidentiale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura