Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placi de slefuit pentru masini monodisc de slefuit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Accesorii Jive,Tango,Mambo,Flamenco
Out Of stock
Descriere
Placi cu 6 perii cupa utilizate pentru inlaturarea straturilor sinterizate ale sapelor noi de anhidrit sau magneziu. Accesorii disponibile la comanda: set 6 perii cupa sau kit de montare a setului de perii.

Placa de slefuit cu inel dur din metal
Inelul dur din metal are aceeasi functie precum discurile dure din metal. Totusi, inelul are o durata de viata mai mare si da posibilitatea unei slefuiri mai agresive. Potrivit inclusiv pentru inlaturarea resturilor vechi de lana. Disponibil cu doua granulatii, G16 si G24. Accesorii separate disponibile la comanda: inel dur din metal G16 sau inel dur din metal G24.

Disc de frezat cu principiu rotativ pentru prepararea substraturilor de orice fel. Nu se utilizeaza impreuna cu masini de slefuit cu motor mai mic de 1.7 kW. Accesorii disponibile la comanda: modul singular de frezare, disc de alunecare sau set de roti pe modul, 12 buc pe set.

Placa disc pentru frezare din metal dur pentru eliminarea straturilor groase de adeziv cu urme de fibre, pasla sau spuma. Nu se utilizeaza pentru masinile de slefuit cu motorul mai mic de 1.7 kW. Accesorii disponibile la comanda: modul de frezare cu disc din metal dur sau placa din metal dur (1 buc).

Disc Star de slefuire cu roti pentru inasprirea invelisurilor si betonului precum si pentru slefuirea straturilor sinterizate. Produs stardard ISO pentru inlaturarea compusilor pe placi de podea. Cu 3 capete de frezat, nu se utilizeaza pentru masini cu motor mai mic de 1.7 kW. Accesorii disponibile: set de roti Star (42 de buc) sau separat, cap de frezat.

Placa de slefuit cu capete de slefuit din diamant pentru slefuirea invelisurilor obisnuite, a compusilor si in special a podelelor din beton. Inclusiv compusii extrem de duri pot fi slefuiti fara nicio problema. Nu se utilizeaza impreuna cu masini de slefuit cu motor mai mic de 1.7 kW. Accesorii disponibile: cap de slefuit din diamant, constructie elicoidala tip ventilator.

Suport de disc pentru paduri, cu diametru de 400 mm. Disponibil separat, la comanda, pad de rezerva.

Paduri de curatat cu diametre diverse disponibile. Diametru de 150 mm (grosime 10 mm), 406 mm (grosime 10 sau 20 mm) sau diametru 410 mm (grosime 10 mm) utilizate pentru diverse  operatiuni si cu diferite culori. Pad alb pentru polisari suprafete cu luciu ridicat (diametru pad 410 mm nedisponibil), culoarea bej pentru ceruiri sau polisari (indisponibil pentru pad 410 mm), culoarea rosu pentru curatari (nu exista varianta pentru padul de 410 mm), culoarea verde pentru curatari de baza sau intretineri (padul de 410 mm indisponibil), culoarea maro pentru curatarea abraziva a pardoselilor elastice (cu exceptia padului de 410 mm, care nu este disponibil) sau culoarea negru pentru curatarea abraziva a pardoselilor ceramice (mai putin pentru padul de 410 mm care nu este disponibil). Pentru lucrari de uleiat se utilizeaza padul standard de 150 mm sau 410 mm.

Perie dura din perlon cu filamente din perlon pentru curatarea pardoselilor dure (linoleum, PVC, piatra sau ceramica).

Perie de samponat cu filamente subtiri pentru curatarea mochetelor.

Perie cu fire ondulate pentru perierea si curatarea suprafetelor

Perie de polishat cu fibre de nuca de cocos, pentru perierea si polisarea pardoselilor dure (linoleum, PVC, piatra sau ceramica).

Disc pentru piatra naturala pentru curatarea pardoselilor din piatra naturala. Nu se utilizeaza impreuna cu masina monodisc de slefuit Mambo.

Perie de frecat pentru curatenia de intretinere a pardoselilor dure cu pete dure sau intarite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura