Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Accesorii pentru masinile de slefuit BS 125 si BS 180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Accesorii
Out Of stock
Descriere
Accesorii pentru BS 125 si BS 180

1. disc de slefuit ES granulatie G20, negru, pentru suport de la moale la foarte moale (friabil), cu diametru 125 sau 180 mm

2. disc de slefuit BT granulatie G20, auriu, segment circular pentru suport de la dur la foarte dur, cu diametru 125 mm sau 180 mm

3. disc de slefuit PCD Split, argintiu, pentru indepartarea adezivilor, precum si pentru straturile subtiri de compusi de nivelare, sape sau alte tipuri de invelisuri. Disc disponibil cu diametru 125 mm sau 180 mm

4. disc de slefuit PCD Scraper, argintiu, pentru indepartari agresive a adezivilor in strat gros, placi de adeziv, straturi suport din iuta sau pe baza de lana, precum si pentru indepartarea straturilor groase ale compusilor de nivelare sau sapelor. Disponibil cu diametru 125 mm sau 180 mm.

Accesorii doar pentru BS 180

5. disc diamantat de slefuit pentru repararea betonului si inlaturarea invelisurilor. Disc diamantat de slefuire cu un singur rand, sau doua randuri.

6. disc diamantat de slefuit Raptor extrem de agresiv pentru indepartarea resturilor staruitoare de pardoseli vechi, precum invelisuri epoxidice sau alte tipuri de invelisuri. Potrivit doar pentru indepartari dure in cadrul renovarilor.

7. disc de slefuit din metal dur pentru indepartarea adezivilor si a compusilor de nivelare, diametru 180 mm, granulatii disponibile: G16 sau G24.

8. limitator viteza utilizat pentru reducerea vitezei in cazul masinilor de slefuit. In cazurile utilizarii discurilor de slefuit din metale dure pe masina de slefuit podele BS 180, este necesara limitarea vitezei si folosirea acestui aparat. Disponibil pentru achizitionare si disc de slefuire din metal dur, cu granulatia G24.

9. kit de montare pentru toate tipurile de placi de slefuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura