Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc de slefuit cu diamant Ninja

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Disc diamantat de slefuit
Out Of stock
Descriere
Disc de slefuit cu diamant Ninja

-placa de slefuit cu diamante extrem de eficienta pentru toate tipurile de suport
-segmentii sunt usor de schimbat datorita sistemului de montare prin alunecare
-utilizare usoara si in siguranta datorita segmentului selector din diamant.

Modern, eficient si simplu, disc de slefuit extrem de eficient pentru masinile monodisc de slefuire. Segmenti durabili, rezistenti in timp si de inalta calitate. Design Wolff original. Segmentii se schimba usor, prin sistemul de prindere prin alunecare. Segmenti din diamant pentru diverse utilizari.
Accesorii disponibile:
-segmenti PCD Split
-segmenti PCD Scraper
-segmenti ES K20
-segmenti BT K20.

Discurile din diamant sunt potrivite pentru masinile de slefuit monodisc cu viteza intre 150-500 rpm.
Segmenti:
BT K20 (segment multilateral pentru pardoseli dure sau de la mediu la dur): utilizabil pentru beton dur sau similar, sape de magneziu sau straturi subtiri epoxidice (se utilizeaza pentru beton dur sau similar, sape de magneziu sau straturi fine epoxidice).
ES K20 (segment multilateral pentru pardoseli fine sau foarte fine): utilizabil pentru sape de ciment, sape anhidrice sau asfalt mastic.
PCD Split (inlatura adezivii si straturile subtiri ale compusilor de nivelare sau de acoperitori): utilizabil pentru straturi subtiri epoxidice, acoperitori poliuretanici, pardoseli elastice sintetice, straturi subtiri de adeziv(sub 1 mm), carton izolator, pardoseli cu strat suport pe baza de lana sau spuma precum si pentru straturi secundare sintetice sau din iuta.
PCD Scraper (segment agresiv cu 3 dinti PCD pentru indepartarea straturilor groase de adezivi, placilor de adezivi, suporturi din iuta sau lana sau a straturilor mai groase a compusilor de nivelare): utilizabil pentru straturi de adezivi subtiri sau groase, a agentilor de fixare in dispersie, a placilor de adeziv, pentru strat suport din lana sau spuma sau pentru straturi secundare sintetice sau din iuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura