Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Brown Sugar Herringbone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Triplustratificat Herringbone
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta brunului antic, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni si inele deosebite, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.

Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn tesit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta), aplicate din stadiul de productie.
Dimensiuni placa: 725 x 130 x 14 (mm).
Este un produs stabil dimensional datorita modului de realizare (dispunerea perpendiculara a straturilor), nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul in stil “spic” (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, in sistemul click, pe orice tip de suport, chiar peste o podea deja existenta.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), este lesne de reconditionat, se demonteaza usor si se repune fara a se distruge placile.
Intretinut corespunzator are o garantie de 20 ani, durata de viata fiind intre 50-100 ani. Produsul este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.

Parchet de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi, denota frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, aspectul de antichizat. Microtesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale si mareste optic dimensiunea incaperii, iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura