Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Stejar Grand Canyon Herringbone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Parchet in 3 straturi Herringbone
Out Of stock
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta maro deschis, cu numeroase noduri de dimensiuni mari, este un produs ecologic, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit, periat si acoperit cu un sistem uleiat, pe baza de ulei natural oxidativ, din etapa de confectionare.
Dimensiuni placa: 725 x 130 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita modului de confectionare (dispunerea perpendiculara a straturilor), nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.

Montajul in stil “solzi de peste” (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, de indata, in sistemul click, indiferent de suport, fie si deasupra unei podele existente.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit), se dezasambleaza facil si se reinstaleaza fara pagube.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut corespunzator are o garantie de 20 ani, durata de viata de circa 50-100 ani.

Produsul este potrivit pentru pardoseli calde cu sistem de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, cu aspect rustic, antichizat, culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile.

Tratamentul cu ulei accentueaza esentele de lemn, aduce frumusete oricarei incaperi, exprima naturalete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia, innobileaza parchetul. Microtesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat si frumos al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura