Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet in 3 straturi Stejar Toffee Herringbone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Parchet in  3 staturi Herringbone
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta maro deschis auriu, cu numeroase noduri mari si inele deosebite, este un produs ecologic, antialergen.

Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit, periat si protejat printr-un sistem de uleiere, pe baza de ulei natural oxidativ, din faza de productie.
Dimensiuni placa: 725 x 130 x 14 (mm).
Este un produs stabil dimensional datorita modului de fabricare (dispunerea perpendiculara a straturilor), nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.

Montajul in stil “bradut” (tip flotant sau prin lipire) se executa facil, degraba, in sistemul click, peste orice fel de suport, fie si deasupra unei podele deja existente.

Parchetul poate fi folosit imediat dupa terminarea instalarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit), se desface usor, nedificil si se remonteaza fara a se crea prejudicii.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat ca strat suplimentar protector. Intretinut corect are o garantie de 20 ani si o durata de viata de pana la 100 ani.

Produsul este adecvat pentru pardoseli incalzite, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, tratamentul cu ulei pune in evidenta esentele exotice de lemn, aduce frumusete oricarei incaperi, exprima naturalete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului, unicitatea acestuia, aspectul de antic. Microbizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat si frumos al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura