Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet multistrat Stejar Caramel Herringbone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Parchet multistrat Herringbone
Out Of stock
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta maro deschis, cu noduri izolate de dimensiuni medii si inele deosebite, este un produs ecologic, antialergen.

Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este fabricat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din etapa fabricatiei.
Dimensiuni placa: 725 x 130 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita modului de realizare (dispunerea perpendiculara a straturilor), nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul in stil “bradut” (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, in sistemul click, pe suporturi diferite, chiar peste o podea existenta.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza nedificil si se reinstaleaza fara a se distruge placile.
Corect intretinut, are o garantie de 20 ani si o durata de viata intre 50-100 ani.
Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect nobil, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi, denota frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, aspectul de antichizat. Microbizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale si mareste optic dimensiunea incaperii, iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura