Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Olive Crostini Medio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Parchet stejar 3 straturi gri-mat
Out Of stock
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, intr-o culoare interesanta de gri masliniu combinat cu tonuri calde de maro ale lemnului de stejar, avand un numar moderat de noduri evidentiate prin aplicarea lacului mat, se intalneste in diverse variante datorita diferentelor naturale ale materiei prime; un produs ecologic, antialergen.

Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este alcatuit din 3 straturi de lemn vopsit, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 155 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea instalarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se demonteaza usor si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut convenabil are o garantie de 20 ani si durata de viata intre 50 si 100 ani. Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet rafinat, elegant, de calitate, acest produs aduce frumusete oricarei incaperi. Prin combinatia si armonia culorilor sale, prin detaliile desavarsite obtinute ca urmare a decolorarii naturale a lemnului si a accentuarii nodurilor, imprima caracterul rustic si unicitatea acestuia.
Parchet de calitate, asigura o buna izolare termica si fonica, stratul de lac mat sporind sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura