Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Raisins Medio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet stejar 1 lamela - maro
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta deosebita de maro deschis, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni dispuse aleator si o bogatie a elementelor structurale, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este conceput din 3 straturi de lemn periat acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din etapa confectionarii.
Dimensiuni placa: 2200 x 155 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la socuri (rezistenta datorata si stratului de lac aplicat), la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea fixarii.
Adecvat pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezasambleaza nedificil si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Intretinut decent, convenabil, are o garantie de 20 ani, durata de viata fiind intre 50 si 100 ani. Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect rustic, antichizat, cu textura eleganta, confera interioarelor un rafinament aparte, innobileaza locuinta, pune in evidenta mobilierul inchis la culoare. Prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia iar microtesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii. Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica, fonica, aduce culoare si intensitate oricarei locuinte, frumusete iar stratul de lac sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura