Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustrat Stejar Garda Medio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Parchet  triplustrat stejar inchis
Descriere
Parchet clasic din lemn de stejar 100% natural, in nuanta de maro inchis, cu numeroase noduri mici si mari, inele clar desenate; este un produs ecologic, non alergic, sanatos.

Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este confectionat din 3 straturi de lemn faltuit, vopsit si periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din stadiul confectionarii.
Dimensiuni placa: 2200 x 155 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, numaidecat, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi intrebuintat imediat dupa terminarea fixarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezmembreaza usor si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
Corect intretinut are o garantie de 20 ani si o durata de viata de pana la 100 ani. Produsul este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.

Parchet cu aspect elegant, nobil, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aminteste farmecul naturii si exprima frumusete. Prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si structura acestuia, aspectul de antichizat. Microbizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, este in armonie cu caracteristicile stejarului, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura